Το Κανάλι 6 σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα πλυντήριο – στεγνωτήριο Bosch χωρητικότητας 9 κιλών, αξίας 985 ευρώ, μια προσφορά των καταστημάτων ΛΑΖΑΝΙΑΣ και της BOSCH!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη ΛΑΖΑΝΙΑΣ- BOSCH και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε το κορυφαίο πλυντήριο-στεγνωτήριο Bosch, για άψογο πλύσιμο και στέγνωμα με την πρώτη και σε μόλις 60 λεπτά μόνο, με σύστημα AutoDry που αναγνωρίζει αυτόματα πότε τα ρούχα σας είναι εντελώς στεγνά και με πρόγραμμα Iron Assist που ψεκάζει με ατμό τα στεγνωμένα ρούχα σας, ο οποίος διεισδύει στις ίνες των υφασμάτων και μειώνει ορατά το τσαλάκωμά τους!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντς.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα – Η παρέα του Σαββάτου» με τον Πανίκο Καρπέττα.

 

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την A. LAZANIAS TRADING LTD και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την A. LAZANIAS TRADING LTD να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας A. LAZANIAS TRADING LTD ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.