Το Κανάλι 6 σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα κλιματιστικό Inverter Pitsos χρώματος μαύρου-ασημί, 12000 BTU, με 7 χρόνια εγγύηση, λειτουργίες wi-fi και follow me για τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, A+++ στη θέρμανση και Α++ στην ψύξη καθώς και Ιονιστή για την απομάκρυνση των οσμών, αξίας 499 ευρώ!

Μια προσφορά των καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών Λαζανιάς!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη ΛΑΖΑΝΙΑΣ και μπείτε στην κλήρωση.

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντς.

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 30 Μαΐου στην εκπομπή “Ένα τραγούδι ακόμα” με τον Πανίκο Καρπέττα.

*Στο δώρο δεν περιλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης.

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την A. LAZANIAS TRADING LTD και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την A. LAZANIAS TRADING LTD να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας A. LAZANIAS TRADING LTD ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.