Το Κανάλι 6 δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό ακροατή να κερδίσει μια αμερικάνικη ανακλινόμενη πολυθρόνα LA-Z- BOY, με ανατομική στήριξη του σώματος σε όλες τις στάσεις και 10 χρόνια εγγύηση στο μηχανισμό και στο σκελετό, αξίας 798 ευρώ! Μια προσφορά των καταστημάτων επίπλων ZARCO, σε Λεμεσό και Παραλίμνι!

Η επιθυμία σας να είστε αραχτός στην αναπαυτικότερη πολυθρόνα, μπορεί να γίνει πραγματικότητα!!

Το Κανάλι 6 δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό ακροατή να κερδίσει μια αμερικάνικη ανακλινόμενη πολυθρόνα LA-Z- BOY, με ανατομική στήριξη του σώματος σε όλες τις στάσεις και 10 χρόνια εγγύηση στο μηχανισμό και στο σκελετό, αξίας 798 ευρώ!

Μια προσφορά των καταστημάτων επίπλων ZARCO, σε Λεμεσό και Παραλίμνι!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη ZARCO, για να λάβετε κι εσείς μέρος στην κλήρωση. Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 σεντς.

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι ακόμα» με τον Πανίκο Καρπέττα, από τις 7 μέχρι τις 10 το πρωί και ο νικητής θα ανακοινωθεί ζωντανά στην εκπομπή!

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα αν του ζητηθεί, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από τα καταστήματα ZARCO
 και/ή το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί τα καταστήματα ZARCO και /ή το Κανάλι 6, να αρνηθούν τη χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος των καταστημάτων επίπλων ZARCO
 και/ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.