Το Κανάλι 6 δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να κερδίσουν μία 8 ήμερη κρουαζιέρα για 2 άτομα στην Ελλάδα, ελληνικά νησιά και Ισραήλ από Λεμεσό, με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas της Royal Caribbean cruises, αξίας 1400 ευρώ!

Μια προσφορά του ταξιδιωτικού οργανισμού TOP KINISIS TRAVEL!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη TOP KINISIS/ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ και λάβετε μέρος στην κλήρωση για μία 8 ήμερη κρουαζιέρα σε Ρόδο – Πειραιά – Σαντορίνη – Μύκονο και Χάιφα, αξίας 1400 ευρώ!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντς.

Αναχώρηση το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Περιλαμβάνει:
• 7 νύκτες διαμονή σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα.
• Λιμενικούς φόρους.
• Πλήρη διατροφή.
• Ψυχαγωγία στο πλοίο.

Δεν περιλαμβάνει:
• Ποτά και αναψυκτικά.
• Εκδρομές.
• Τέλη υπηρεσιών υποχρεωτικά (φιλοδωρήματα € 13 το άτομο το βράδυ)

Ως έχουν τα υγειονομικά μέτρα σήμερα, ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι*

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουλίου, στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα – Η παρέα του Σαββάτου» με τον Πανίκο Καρπέττα.

 

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ή ανταλλαγή του συγκεκριμένου δώρου με οποιοδήποτε άλλο.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την TOP KINISIS TRAVEL και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την TOP KINISIS TRAVEL ή/και το Κανάλι 6να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας TOP KINISIS TRAVEL ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.

*Όλοι οι ταξιδιώτες (12 ετών και άνω) πρέπει να έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Οι επισκέπτες θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι εάν έλαβαν το πλήρες σετ εμβολίων (2) περισσότερες από 14 ημέρες πριν από την έναρξη της κρουαζιέρας με εγκεκριμένο εμβόλιο Covid-19 που περιλαμβάνει Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson. Η 2η δόση θα πρέπει να έχει ληφθεί εντός 9 μηνών (270 μέρες) από την ημερομηνία επιστροφής της κρουαζιέρας σας στην Κύπρο. Αν οι ταξιδιώτες έχουν λάβει και την 3η δόση δεν υπάρχει χρόνος λήξης του εμβολίου.

Όλοι οι ταξιδιώτες (από 2 ετών και άνω) πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό αρνητικού τεστ RT-PCR ή εξέτασης αντιγόνου (Rapid test) που πραγματοποιήθηκε εντός 48 ωρών πριν από την επιβίβαση.

Επιβίβαση επιτρέπεται μόνο με διαβατήριο και το οποίο να ισχύει τουλάχιστον 6 μήνες.