Το Κανάλι 6 και τα καταστήματα Scandia σας κάνουν δώρο μια επαναφορτιζόμενη σκούπα Bosch, αξίας πεντακοσίων εξήντα εννέα (569) ευρώ!

Στείλτε μήνυμα στο 2626 με την ένδειξη SCANDIA και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε μια επαναφορτιζόμενη σκούπα με μέγιστη διάρκεια χρήσης τα 65 λεπτά, για όλους τους τύπους δαπέδων, με ProAnimal mini turbo πέλμα που, λόγω της πρόσθετης περιστρεφόμενης βούρτσας, καθαρίζει τις τρίχες και τα χνούδια των κατοικίδιων, με ισχυρό και ελαφρύ κινητήρα κατασκευασμένο στη Γερμανία και με εγγύηση 10 χρόνων στον κινητήρα, αξίας πεντακοσίων εξήντα εννέα ευρώ!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντ.

Η κλήρωση θα γίνει  τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, στην εκπομπή Ένα Τραγούδι ακόμα με τον Πανίκο Καρπέττα.

 

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ή ανταλλαγή του συγκεκριμένου δώρου με οποιοδήποτε άλλο.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει, αν του ζητηθεί, να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από το κατάστημα Scandia ή/και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί το κατάστημα Scandia ή/και το Κανάλι 6 να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της του καταστήματος Scandia ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.