Το Κανάλι 6 και τα καταστήματα Scandia σας κάνουν δώρο ένα κλιματιστικό Bosch 9000BTU, συνολικής αξίας εξακοσίων σαράντα ευρώ (640€) με την εγκατάσταση!

Στείλτε μήνυμα στο 2626 με την ένδειξη SCANDIA και μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε ένα κλιματιστικό Bosch 9000BTU, με Wi-Fi για απομακρυσμένο χειρισμό εύκολα μέσω smartphone ή tablet!

Η λειτουργία Follow Me διατηρεί τη θερμοκρασία στο σημείο που βρίσκεται το τηλεχειριστήριο, ενώ προσφέρει υγιεινό αέρα για τέλεια καθαρή ατμόσφαιρα και αποδίδει επαρκώς ακόμα και στις πιο ακραίες θερμοκρασίες!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 Σεντ.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι το Σάββατο 5 Ιουνίου και η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή “Ένα Τραγούδι ακόμα, η παρέα του Σαββάτου”, με τον Πανίκο Καρπέττα.

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Scandia και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Scandia να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου. 
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας Scandia ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.