Το Κανάλι 6 και η εταιρεία KARMA Water σας κάνουν δώρο ένα φίλτρο πόσιμου νερού TWR, αξίας 190 ευρώ!

Στείλτε μήνυμα με την ένδειξη KARMA και μπείτε στην κλήρωση για ένα Φίλτρο Νερού TWR, αξίας 190 ευρώ!

Το Φίλτρο Νερού TWR τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και φιλτράρει το πόσιμο νερό της βρύσης.

Το φίλτρο ενσωματώνει 3 διαφορετικές πιστοποιημένες τεχνολογίες φιλτραρίσματος σε 1 μόνο φίλτρο, με ολικό βαθμό φίλτρανσης 0.08 micron!

Σταματά τα βακτήρια κατά 99.99%, τους ιούς κατά 99.9%, καθώς επίσης και το χλώριο, φυτοφάρμακα, ίνες αμιάντου, πλαστικοποιητές και άλλα παθογόνα αν υπάρχουν στο νερό.

Με το φίλτρο νερού TWR μπορείτε να απολαμβάνετε καλύτερο νερό όλες τις ώρες, κατευθείαν από τη βρύση σας!

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο, 24 Απριλίου, στην εκπομπή  “Ένα τραγούδι ακόμα” με τον Πανίκο Καρπέττα.


Όροι και προϋποθέσεις:

1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την εταιρεία KARMA Water και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την εταιρεία KARMA Water να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου. 
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας KARMA Water ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.