Το Κανάλι 6 και η αλυσίδα καταστημάτων Electroline σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε μια τηλεόραση Hitachi 55 ιντσών, αξίας 499 ευρώ!

Στείλτε μήνυμα στο 2626, με την ένδειξη ELECTROLINE και μπείτε στην κλήρωση για μια τηλεόραση Hitachi 4K Ultra HD Android 55 ιντσών, αξίας 499 ευρώ.

Χρέωση 40 σεντς ανά μήνυμα.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Μεγάλη Κερκίδα» με τους Πόλυ Χαραλάμπους και Αντώνη Κέστα.

Όροι και προϋποθέσεις:
1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει, αν του ζητηθεί, να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την Electroline ή/και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Electroline ή/και το Κανάλι 6 να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της εταιρείας Electroline ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.