Στο επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου θα οδηγηθούν σήμερα δύο πρόσωπα, 34χρονος από την Βουλγαρία και η 52χρονη μητέρα του, που φέρονται να είναι τα άτομα που εξαπατούσαν γυναίκες κι αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα ότι κάποιος οικείος τους τραυματίστηκε σε τροχαίο και χρειάζονται χρήματα για να τον περιθάλψουν ή για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 34χρονος «γιατρός» «έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας», όταν επιχείρησε να εξαπατήσει 50χρονη γυναίκα, η οποία αποδέχτηκε να τον συναντήσει και να του παραδώσει 20 χιλιάδες ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιούσε δήθεν για τα νοσήλια της κόρης της, η οποία κατά τον ισχυρισμό του έπεσε θύμα τροχαίου. Στο ραντεβού όμως εκτός από την γυναίκα, που είχε καταγγείλει το γεγονός, ανέμεναν κι αστυνομικοί οι οποίοι τον συνέλαβαν. Στην υπόθεση αποδείχθηκε ότι εμπλέκεται κι η μητέρα του, η οποία επίσης συνελήφθη.

Οι ύποπτοι στο πρόσφατο παρελθόν, με το ίδιο κόλπο, φέρονται να εξαπάτησαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες αποσπώντας από αυτές το συνολικό ποσό των 17 χιλιάδων ευρώ. Καταγγέλλονται επίσης για 10 απόπειρες, όλες στην Πάφο.