Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με τη δολοφονία της 55χρονης Liliana δήλωσε το μεσημέρι ο εκπρόσωπος τύπου της Δύναμης Χρίστος Ανδρέου, προσθέτοντας ότι ο 64χρονος που συνελήφθη έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Εναντίον 64χρονου εκδόθηκε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ενώπιον του οποίου εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στην κράτησή του. Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε πως ο 64χρονος πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διευρύνονται, ωστόσο δεν θέλησε επεκταθεί στους λόγους και τα κίνητρα, που οδήγησαν στο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι ενώ βρίσκονταν με τη γυναίκα στην εγκαταλελειμμένη οικία και κατανάλωναν αλκοόλ προκλήθηκε καυγάς μεταξύ τους και την σκότωσε. Σύμφωνα με τον Χρίστο Ανδρέου φαίνεται να μην ευσταθεί η πληροφορία που δημοσιοποιήθηκε για 2 πρόσωπα που μπαινόβγαιναν στην εγκαταλελειμμένη οικία που βρέθηκε η σορός της άτυχης 55χρονης. Διευκρίνισε ότι διερευνάται κατά πόσο εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπά στην υπόθεση.