Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης, έχει ήδη ολοκληρωθεί ή βρίσκεται σε πορεία υλοποίησης βάσει προγραμματισμού, αναφέρει σε ανάρτηση η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.
«Η συνέπεια λόγων και έργων είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη. Το μέτρο της διακυβέρνησής μας είναι το αποτέλεσμα», αναφέρει σε ανάρτηση στο Χ, η Προεδρία.
«Σήμερα, το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης, του κοινωνικού μας συμβολαίου με τους πολίτες, έχει ήδη ολοκληρωθεί ή βρίσκεται σε πορεία υλοποίησης βάσει προγραμματισμού», προσθέτει.
«Στόχος και επιδίωξή μας είναι να ενισχύσουμε όλους τους παράγοντες ισχύος της πατρίδας μας. Να αναβαθμίσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία. Να κάνουμε την οικονομία μας πιο ανθεκτική και ανταγωνιστική. Το κράτος μας πιο αποτελεσματικό και πιο κοινωνικά ευαίσθητο. Την καθημερινότητα κάθε πολίτη καλύτερη», αναφέρει.
«Συνεχίζουμε με Σοβαρότητα, με Υπευθυνότητα και Αξιοπιστία, αλλάζοντας την Κύπρο και δημιουργώντας, με πράξεις και όχι με λόγια, ελπίδα και προοπτική σε όλους τους πολίτες, χωρίς τους οποίους αποκλεισμούς, καταλήγει.

