Χρηματικό ποσό ύψους 2,900 ευρώ κλάπηκε από γυναίκα που βρισκόταν για ψώνια σε κατάστημα στη Λεμεσό, χθες το απόγευμα. Για την κλοπή η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 29 ετών, ενώ δεύτερη ύποπτη, αναζητείται. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής, γυναίκα ηλικίας 39 ετών κατήγγειλε ότι, ενώ βρισκόταν σε κατάστημα ειδών ένδυσης, σε εμπορικό πολυκατάστημα στη Λεμεσό, κλάπηκε από την προσωπική της τσάντα, το πορτοφόλι της, που περιείχε το ποσό των 2,900 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η μητέρα της 39χρονης παραπονούμενης, που βρισκόταν μαζί της στο κατάστημα, είχε αμέσως νωρίτερα αντιληφθεί δύο άλλες γυναίκες να βρίσκονται κοντά στην παραπονούμενη και μία από αυτές να προβαίνει σε ύποπτες κινήσεις κοντά στη τσάντα της.

Η 39χρονη και η μητέρα της ενημέρωσαν τον ιδιώτη φύλακα του καταστήματος, στον οποίο υπέδειξαν τη μία ύποπτη γυναίκα, ενώ η δεύτερη ύποπτη πρόλαβε νωρίτερα να αποχωρήσει από το κατάστημα. Ο ιδιώτης φύλακας ζήτησε από την ύποπτη να παραμείνει στο σημείο, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, που είχε ενημερωθεί σχετικά