Τη στήριξη της Ευρώπης στην Κύπρο επαναβεβαιώνει με ανάρτησή της σήμερα στο Twitter η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, στον απόηχο της επίσημης επίσκεψής της στην Κύπρο χθες Παρασκευή.

Στην ανάρτησή της, η κ. Μετσόλα σημειώνει ότι η Ευρώπη στέκεται δίπλα στην Κύπρο και ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά είναι μέσω της ειρήνης και της επανένωσης του νησιού.

«Το μέλλον μπορεί να καθοριστεί μόνο από τη δική μας συνεργασία, δίπλα – δίπλα», σημειώνει η κ. Μετσόλα, η οποία καταλήγει στην εκτίμηση ότι «το μέλλον είναι γεμάτο δυνατότητες».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίσημη επίσκεψή της στη χώρα, η Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, ενώ προσφώνησε και ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων. Στη συνέχεια, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Αμμοχώστου, ενώ με τη συνοδεία της Προέδρου της Βουλής, επισκέφθηκε την πράσινη γραμμή και είχε συνάντηση με Ε/κ και Τ/κ νέους.