Την διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής. Ο αγώνας για τη β΄ φάση του Κυπέλλου δεν είχε ξεκινήσει ποτέ, καθώς είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί των δύο ομάδων, ενώ είχαν ανάψει στις κερκίδες φωτοβολίες και πυρσοί.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, εκδίκασε την υπόθεση για τον μη διεξαχθέντα αγώνα της β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού, ημερομηνίας 24.01.2024, και αποφάσισε όπως οι ενστάσεις των δύο ομάδων γίνουν δεκτές και όπως ο αγώνας διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΚΟΠ χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Οι δύο ομάδες είχαν υποβάλει ένσταση για τη μη έναρξη του αγώνα λόγω εσφαλμένης απόφασης του διαιτητή, η οποία λήφθηκε κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων της Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων.

Για τα επεισόδια στο γήπεδο, ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε στα σωματεία επιπρόσθετες ποινές.

Συγκεκριμένα, στο σωματείο του Απόλλωνα επέβαλε την ποινή του κλεισίματος για ένα αγώνα της βόρειας κερκίδας που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας καθώς επίσης, και ποινή προστίμου 10.000 ευρώ.

Για το σωματείο της ΑΕΛ, ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε την ποινή της διεξαγωγής του επόμενου αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και ακολούθως στον επόμενο αγώνα την ποινή του κλεισίματος της βόρειας κερκίδας που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Επίσης, επέβαλε ποινή προστίμου 15.000 ευρώ.