Ληστεία που διαπράχθηκε χθες βράδυ, με θύμα 32χρονο διανομέα φαγητού από τον οποίο απέσπασαν χρηματικό ποσό 3 άγνωστα πρόσωπα, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από τον 32χρονο στις 9.30 χθες βράδυ, ενώ μετέβη σε περιοχή της Λευκωσίας για να παραδώσει παραγγελία, δέχθηκε επίθεση από το άτομο που είχε κάνει την παραγγελία και από άλλα δύο επίσης άγνωστα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τον 32χρονο, οι δράστες τον έριξαν στο έδαφος, τον απείλησαν με μαχαίρι και του απέσπασαν χρηματικό ποσό.

Στην Πάφο, πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο στις πρώτες βοήθειες του Νοσοκομείου λήφθηκε στη μία μετά τα μεσάνυχτα  από την Αστυνομία και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 27χρονο τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και σύμφωνα με τον ίδιο,  τέσσερα πρόσωπα τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία, όπου τον κτύπησαν και του απέσπασαν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό.

Όπως διαπιστώθηκε, από τους θεράποντες ιατρούς, ο 27χρονος, φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και στο χέρι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο.