Άνδρας ηλικίας 30 ετών από την Ινδία, έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «σε θανατηφόρα σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 18.30 το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, στο δρόμο Λιοπετρίου – Σωτήρας, έχασε τη ζωή του ο Parvinder Singh, 30 ετών από την Ινδία».

Συγκεκριμένα «αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη από την επαρχία Αμμοχώστου στον συγκεκριμένο δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, προσέκρουσε στο πίσω μέρος ποδηλάτου που οδηγούσε ο 30χρονος, το οποίο προπορευόταν. Από τη σύγκρουση, ο ποδηλάτης ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, το ποδήλατο δεν έφερε φώτα πορείας στο μπροστινό και πίσω μέρος ούτε και αντανακλαστικά φωσφόρα».

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου.