Στα συντρίμμια του οχήματός της άφησε την τελευταία της πνοή 62χρονη, υπήκοος ευρωπαϊκής χώρας, μετά από βίαια σύγκρουση με όχημα που οδηγούσε 35χρονος, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοόλης. 

Σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε περί η ώρα 1 τα ξημερώματα, ενώ το όχημα της 62χρονης εισερχόταν από τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της οδού Παναγιώτη Τσαγγάρη, προς την παραλιακή λεωφόρο της Βασιλέως Γεωργίου Α’, στη Γερμασόγεια. 

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα του 35χρονου, ο οποίος είχε συνοδηγό 27χρονη, συγκρούστηκε βίαια με το όχημα της 62χρονης, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα. 

Για τον απεγκλωβισμό της από τα συντρίμμια του οχήματος, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Η 27χρονη συνοδηγός του 35χρονου τραυματίστηκε ελαφρά και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών έλαβε εξιτήριο, ενώ ο ίδιος δεν έπαθε οτιδήποτε. 

Από τις εξετάσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, καθώς στον προκαταρκτικό έλεγχο η ένδειξη ήταν 58μg% και στον τελικό έλεγχο 47μg%.

Ο οδηγός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων, ενώ από τις εξετάσεις στη σκηνή εκτιμάται ότι το όχημα του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κατά τον δεδομένο χρόνο της σύγκρουσης. 

Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση.