Νέα τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην επαρχία Λευκωσίας, όταν ο 85χρονος Κυριάκος Χαραλάμπους από το Καϊμακλί έχασε τη ζωή του ενώ ασχολείτο με εργασίες στο χωράφι του.

Σε ενημέρωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, σε χωράφι στην περιοχή Σιάς, όπου φέρεται να ασχολείτο με εργασίες με τη χρήση τρακτέρ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 85χρονος φαίνεται να έπεσε από το τρακτέρ και να τραυματίστηκε θανάσιμα.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.