Την άμεση επιδιόρθωση της ράμπας παρά το ξενοδοχείο Crown Plaza  αλλά και  τη δημιουργία επιπρόσθετων γλιστρών για τα σκάφη στη Λεμεσό, αξίωσαν περί τα 100 μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Σκαφών Ερασιτεχνικής Αλιείας Λεμεσού, που πραγματοποίησαν πορεία στον παραλιακό κι εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Πανίκος Παναγιώτου Πικκής, τόνισε πως το πρόβλημα είναι διαχρονικό και πως οι αρμόδιοι φορείς δεν δίνουν απαντήσεις στους επηρεαζόμενους αλλά τους παραπέμπουν ο ένας στον άλλον.

Υπέδειξε πως στη Λεμεσό υπάρχουν δυόμιση χιλιάδες άτομα που ασχολούνται με την ερασιτεχνική αλιεία, οι οποίοι δαπανούν γύρω στα χίλια ευρώ κάθε χρόνο για κάθε σκάφος σε άδειες και πως η επομένη διαμαρτυρία, αν δεν γίνει κάτι, δεν θα είναι ειρηνική όπως τη σημερινή.

Ο Γραμματέας του Σ.ι.σ.ε.α.λ, Χρίστος Κίτσιος, τόνισε πως τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται στο στάδιο των μελετών από το δημαρχείο η επιδιόρθωση της ράμπας δίπλα από το Crown Plaza και η κατασκευή αποβάθρας δίπλα από αυτήν, για σκοπούς ασφάλειας όσων ανεβαίνουν στα σκάφη.