Τερματίστηκαν γύρω στις 5 το απόγευμα τα απεργιακά μέτρα στα οποία κατήλθαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στο επιχειρησιακό τμήμα του λιμανιού Λάρνακας, καταγγέλλοντας παραβίαση συμφωνίας για τα ωράρια εργασίας και την υπερωριακή απασχόληση.

Αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των συντεχνιών στην παρουσία και εκπροσώπων της εταιρείας Kition Ocean Port με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννη Παναγιώτου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών της ΣΕΚ, Χαράλαμπος Αυγουστή, «γύρω στις 5 σήμερα το απόγευμα ήρθησαν τα απεργιακά μέτρα των εργαζομένων. Αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των συντεχνιών στην παρουσία και εκπροσώπων της εταιρείας Kition Ocean Port με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννη Παναγιώτου», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι οι απεργοί με τους εκπροσώπους των συντεχνιών τους μετέβησαν το μεσημέρι στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων και είχαν συνάντηση με τον Υπουργό ,Αλέξη Βαφεάδη, ο οποίος εξέφρασε την ετοιμότητά του να συνδράμει στην επίλυση της εργατικής διαφοράς που προέκυψε στο λιμάνι Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ