Πανδαιμόνιο από πυροτεχνήματα και κροτίδες επικράτησε σε κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού μετά τη λήξη του Λεμεσιανού ντέρμπι, από πέραν των χιλίων οπαδών του Απόλλωνα που ξεχύθηκαν για να πανηγυρίσουν, παρά τα περιοριστικά μέτρα στη διακίνηση λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέραν των πανηγυρισμών, της οχληρίας και της μεγάλης συγκέντρωσης προσώπων, δεν καταγράφηκαν άλλα έκτροπα ή σοβαρά επεισόδια.

Στο μεταξύ, όπως κατήγγειλε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού μας κάτοικος της περιοχής του Πενταδρόμου, γείτονές της κινδυνεύσαν χθες βράδυ από φωτοβολίδα που παραλίγο να καταλήξει στο μπαλκόνι της.

Εξάλλου, σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων, που έγιναν επίσης στον σταθμό μας, χθες βράδυ οι οπαδοί γέμισαν το κέντρο της πόλης με συνθήματα της ομάδας τους στους τοίχους.

Όπως ανέφερε στον σταθμό μας ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λεμεσού, Λεύτερης Κυριάκου, ορίστηκε ήδη ανακριτική ομάδα, η οποία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εντοπισμού προσώπων που παράβηκαν τα περιοριστικά μέτρα, κατά τους ψεσινούς πανηγυρισμούς σε κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού.

Αναμένεται, αφού ταυτοποιηθούν και εντοπιστούν από βίντεο και φωτογραφίες οι παραβάτες για τα εν λόγω επεισόδια, να καταγγελθούν.

Για την μη παρέμβαση της αστυνομίας κατά την ώρα των πανηγυρισμών, ο κ. Κυριάκου μας είπε ότι κρίθηκε ορθότερο να μην επέμβει η αστυνομία, για να μην προκληθούν σοβαρότερα επεισόδια με τους πέραν των χιλίων οπαδούς που συγκεντρώθηκαν, τους οποίους μέλη της παρακολουθούσαν διακριτικά.