Αποτέλεσμα των προληπτικών αστυνομικών επιχειρήσεων ανά το παγκύπριο χθες βράδυ, ήταν η σύλληψη τριών (3) προσώπων για  αδικήματα, όπως κλοπή, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανακόπηκαν και ελέγχθηκαν 201 οδηγοί και 96 επιβάτες.

Διενεργήθηκαν ταυτόχρονα 47 έλεγχοι υποστατικών, με στόχο την αντιμετώπιση φαινομένων παραβατικότητας, όπου προέκυψαν οκτώ (8) καταγγελίες.

Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν, έγιναν 90 καταγγελίες, που αφορούσαν διάφορες παραβάσεις τροχαίας, ενώ προέκυψαν και 7 διερευνώμενες υποθέσεις παραβάσεων τροχαίας.

Από τις καταγγελίες που έγιναν, ξεχωρίζουν 19 καταγγελίες οδηγών για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, ενώ στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, κατακρατήθηκαν τρία (3) οχήματα.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν 51 έλεγχοι αλκοόλης, όπου προέκυψε μία καταγγελία, ενώ μετά από σχετικούς ελέγχους, εντοπίστηκαν τρεις οδηγοί θετικοί σε νάρκοτεστ.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.