Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 27 και 28 ετών, προχώρησαν τη Δευτέρα μέλη της Αστυνομίας (ΥΚΑΝ – Κλιμάκιο Λευκωσίας) για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εισαγωγής ναρκωτικών και συγκεκριμένα μεθαμφεταμίνης, βάρους 1 κιλού περίπου.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε πακέτο που αφίχθηκε από το εξωτερικό σε ταχυδρομείο στην Κύπρο, εγέρθηκαν υποψίες ότι εντός του πακέτου βρίσκονταν ναρκωτικά και σχετικά ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ.

Το πρωί της Δευτέρας, ο 27χρονος ύποπτος μετέβη σε ταχυδρομικό κατάστημα στη Λευκωσία, όπου παρουσιάστηκε ως ο παραλήπτης του πακέτου. Με την παραλαβή του πακέτου, μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν άμεσα σε έλεγχο του υπόπτου και στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα, αφού όπως είχε διαπιστωθεί, το ταχυδρομικό πακέτο περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους 1 κιλού περίπου, που κατασχέθηκε.

Η Αστυνομία διευκρινίζει ότι έξω από το ταχυδρομείο βρισκόταν σε αυτοκίνητο ο δεύτερος ύποπτος ηλικίας 28 ετών, ο οποίος στη θέα των μελών της Αστυνομίας προσπάθησε να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ