Χειροπέδες στον 29χρονο, που θεωρείται ως ο εγκέφαλος πίσω από τη λειτουργία εργαστηρίου ναρκωτικών στη Λεμεσό, πέρασαν το μεσημέρι μέλη της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό. Ο 29χρονος καταζητείτο και από το ΤΑΕ Λεμεσού για την υπόθεση απαγωγής με σκοπό το φόνο 31χρονου Σύρου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της υπηρεσίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον καταζητούμενο στην Επαρχία Λεμεσού και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος φέρεται ως το πρόσωπο που ενοικίασε μια εκ των δυο αποθηκών που εντοπίστηκαν σε κοινότητα της Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης με το κύκλωμα λειτουργίας εργαστηρίου παρασκευής ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα μεθαμφεταμίνης.

Για την υπόθεση έχουν ήδη παραπεμφθεί σε δίκη στο Κακουργιοδικείο, που θα συνεδριάσει στις 2 Σεπτεμβρίου, πέντε συνολικά πρόσωπα, τρεις άνδρες 31, 26 και 27 χρόνων και δυο γυναίκες 35 και 23 χρόνων.

Ο 29χρονος καταζητείτο και από το ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Σύρου, Ahmed Zaidan, που παραμένει άφαντος από τις 14 Φεβρουαρίου 2020, με την Αστυνομία να εκτιμά πως έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας με φόντο τα ναρκωτικά.