Στη σύλληψη ενός 22χρονου προχώρησε το πρωί η Αστυνομία σε σχέση με τη ληστεία περιπτέρου και την απόπειρα διάρρηξης καταστήματος, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Ο νεαρός ανακρινόμενος ομολόγησε την διάπραξη των αδικημάτων.  Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 22χρονου μετά που προέκυψε μαρτυρία εναντίον του.

Ως γνωστόν λίγο πριν τις 10 χθες βράδυ νεαρός άνδρας που είχε καλυμμένο το κεφάλι του με κουκούλα του φούτερ, εισήλθε σε περίπτερο στην οδό Ανεξαρτησίας και με την απειλή μπαλτά ζήτησε από την υπάλληλο του καταστήματος να του παραδώσει τα χρήματα του ταμείου.

Η υπάλληλος του περιπτέρου αρνήθηκε να το πράξει, προβάλλοντας αντίσταση, ωστόσο ο δράστης, αφού την έσπρωξε επανειλημμένα, κατάφερε να κλέψει τα χρήματα από το ταμείο του περιπτέρου, που ανέρχονταν σε 619  ευρώ και να εξαφανιστεί πεζός.

 Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος άνδρας αποπειράθηκε νωρίτερα να διαρρήξει κατάστημα αναμνηστικών δώρων, που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων περίπου από το περίπτερο.

Συγκεκριμένα ο δράστης έσπασε με πέτρα τη γυάλινη είσοδο αλλά δεν εισήλθε εντός αυτής, ενώ στη σκηνή εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.

Νίτσα Παύλου