Συνελήφθη το απόγευμα  η 32 ετών γυναίκα που καταζητείτο για την κλοπή του αγάλματος “το κορίτσι με το χούλα χουπ” από πλατεία αγοράς της Πάφου. 

Η σύλληψη της έγινε μετά από την εξασφάλιση στοιχείων και μαρτυριών από μέλη της αστυνομίας που διερευνούν την υπόθεση.  Η ύποπτη ανακρίνεται από τους ανακριτές.  Το  μπρούντζινο άγαλμα, που είναι δημιουργία της εικαστικού Γιώτας Ιωαννίδου, κλάπηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι κινήσεις των δραστών είχαν καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα καταστημάτων της περιοχής.

Η δημιουργός του αγάλματος ως γνωστό, προσφέρει αμοιβή ύψους 1000 ευρώ σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό του αγάλματος “Το κορίτσι με το χούλα χούπ” που κλάπηκε το πρωί του Σαββάτου, από την περιοχή Χάνι του Ιμπραήμ. Σύμφωνα με την κ. Ιωαννίδου, το ίδιο έργο δεν μπορεί να αναπαραχθεί καθώς δεν υπάρχουν πια τα καλούπια λόγω έλλειψης χώρου στο εργαστήριο.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.