Συνελήφθη άνδρας ηλικίας 43 ετών από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σε ανάρτηση της στα ΜΚΔ η Αστυνομία αναφέρει «αναφορικά με την υπόθεση που αφορά το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, συνελήφθη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, με δικαστικό ένταλμα άνδρας ηλικίας 43χρονος κάτοικος Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με βίντεο το οποίο προβάλλει άσκηση βίας εναντίον γυναίκας. Εναντίον του άνδρα διερευνώνται αδικήματα επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης».

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο 43χρονος ύποπτος θα ανακριθεί από την Αστυνομία και ανάλογα με την ανάλυση του μαρτυρικού υλικού θα αποφασιστεί κατά πόσον θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Εν τω μεταξύ η γυναίκα η οποία δέχθηκε την επίθεση από τον 43χρονο θα οδηγηθεί στην Αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Νομική Υπηρεσία αναφέρει ότι «σε σχέση με βίντεο που αναρτήθηκε, το οποίο προβάλλει άσκηση βίας εναντίον γυναίκας, ο Γενικός Εισαγγελέας επικοινώνησε σχετικά με τον Αρχηγό Αστυνομίας, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι διεξάγεται ποινική έρευνα σε σχέση με το περιστατικό».

Εξάλλου, σε ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Αστυνομία αναφέρει ότι «αναφορικά με βίντεο ξυλοδαρμού γυναίκας που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η Αστυνομία έχει αρχίσει ήδη διερεύνηση της υπόθεσης. Σχετική καταγγελία έγινε χθες το απόγευμα, από γυναίκα που ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο της άνδρα».

Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ