Χειροπέδες σε 38χρονο πέρασε Αστυνομία σε σχέση με την απόπειρα φόνου, που διαπράχθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη Λεμεσό. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς φέρεται να είναι ο οδηγός αυτοκινήτου, που παρέσυρε εσκεμμένα 47χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε γραφείο ταξί στη λεωφόρο Μακαρίου και στη συνέχεια οδήγησε το αυτοκίνητο του εντός του γραφείου, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Ο 47χρονος είχε μεταβεί στο γραφείο ταξί για να επισκεφθεί φίλο του, που εργάζεται εκεί. O υπάλληλος δεν τραυματίστηκε, καθώς πρόλαβε να κρυφτεί στο πίσω μέρος του γραφείου.

Εναντίον του υπόπτου διερευνώνται υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς. Το θύμα φέρει κατάγματα στα πόδια και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το θύμα έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία και όπως είπε δεν γνωρίζει το δράστη. Ο κ. Κυριάκου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, στόχος να ήταν άλλο άτομο ή το γραφείο ταξί ευρύτερα. Όπως είπε, είναι όλα αντικείμενο έρευνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στους ανακριτές της υπόθεσης, δόθηκε πληροφορία ότι ο αδελφός του συλληφθέντα, είχε καυγαδίσει προηγουμένως με τον ιδιοκτήτη του γραφείου ταξί, σε ταβέρνα όπου διασκέδαζαν με τις παρέες τους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.