Συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού θα έχουν σήμερα, στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Apollonia, τα μέλη της ΕΤΑΠ Λεμεσού και οι ξενοδόχοι της πόλης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΤΑΠ, Ανδρέα Τσουλόφτα, θα εξεταστεί η πορεία ανάκαμψης του τουρισμού στη Λεμεσό, τα στοιχεία του Αυγούστου και τα μέτρα που χρειάζονται για πλήρη ανάκαμψη, με έμφαση και σε ανερχόμενες αγορές, ώστε να περιοριστούν οι απώλειες από τον πόλεμο.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί επίσης η προβολή της Λεμεσού. Ο κ. Τσουλόφτας ανέφερε ότι προωθείται πρωτοβουλία για διαδικτυακή προβολή της πόλης στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή και των ξενοδόχων, ώστε η προσπάθεια να έχει διαχρονικό χαρακτήρα.

Παράλληλα, θα συζητηθούν ζητήματα που επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν της πόλης, μεταξύ άλλων η ολοκλήρωση έργων στον παραλιακό πεζόδρομο.

Kanali 6
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.