Διαδοχικές συναντήσεις θα έχει αργότερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τους δύο διεκδικητές της προεδρίας της Δημοκρατίας.

Πηγή του ΔΗΣΥ δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως πρώτος στα γραφεία του ΔΗΣΥ θα βρεθεί στις 17:00 ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Αβέρωφ Νεοφύτου στις 18:15.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μία μέρα πριν τη σύνοδο του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 και θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Η συνάντηση του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία. Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος του επιτελείου του κ. Χριστοδουλίδη, Μαριλένα Ευαγγέλου, αντιπροσωπεία του επιτελείου υπό τον κ. Χριστοδουλίδη θα μεταβεί στην Πινδάρου για τη συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ υπό τον κ. Νεοφύτου.

Επικοινωνούμε και με άλλους υποψήφιους που δεν πέρασαν στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών, αλλά ακόμα δεν διευθετήθηκαν άλλα ραντεβού, επεσήμανε η κ. Ευαγγέλου.

Πηγή: ΚΥΠΕ