Σε κινητοποίηση τέθηκαν το μεσημέρι, τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό νεκρού άντρα, 46χρονών, σε οικία στη Γερμασόγεια. Φαίνεται να προηγήθηκε συμπλοκή με τους ένοικους της οικίας, οι οποίοι ανακρίνονται, ενώ αναζητούνται δυο ακόμη πρόσωπα, που συνόδευαν το θύμα.
 
Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι «λίγο μετά τη μια το μεσημέρι, δόθηκε μήνυμα στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας ότι υπήρχε συμπλοκή στο χωριό Γερμασόγεια, σε συγκεκριμένη οικία».
 
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη σκηνή, πρόσθεσε, εντόπισαν νεκρό τον 46χρονο στο σαλόνι, ενώ στον χώρο βρίσκονταν οι ένοικοι της οικίας, ένας 40χρονος και η σύζυγος του.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και κλήθηκαν μέλη του ΤΑΕ και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.
 
«Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις, το θύμα φέρει τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν  μετά τη νενομισμένη νεκροτομή», συμπλήρωσε ο κ. Κυριάκου.
 
Οι ένοικοι της οικίας οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ, όπου ανακρινόμενοι προβάλλουν κάποιους ισχυρισμούς, με τον 40χρονο να φέρεται ως το πρόσωπο με τον οποίον το θύμα ήρθε σε αντιπαράθεση και συμπλοκή.
                             
Έρευνες γίνονται, εξάλλου, για τον εντοπισμό δυο άλλων προσώπων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, με τους οποίους το θύμα είχε μεταβεί στην οικία με αυτοκίνητο. Οι δυο φέρεται να εγκατέλειψαν με τα πόδια τη σκηνή και αναζητούνται.
 
Στη σκηνή εντοπίστηκε ένα μαχαίρι καθώς και ένα μεταλλικό εργαλείο, που παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ