Συμπλοκές μεταξύ Σύρων που διαμένουν στην περιοχή Γερμασόγειας σημειώθηκαν μετά τις 11 χθες βράδυ Ο καυγάς ξέσπασε αρχικά έξω από πολυκατοικία που διαμένουν Σύροι με συμπατριώτες τους που διαμένουν στην ίδια περιοχή. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν αργότερα και στον χώρο που διαμένει η δεύτερη ομάδα των Σύρων. Ανασύρθηκαν μαχαίρια, χρησιμοποιήθηκαν ξύλα, όπως και μεταλλικές σωλήνες, με αποτέλεσμα τρία άτομα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Ένας εξ αυτών που η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή κρατήθηκε για νοσηλεία Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα επεισόδια κι αναμένεται να προχωρήσει σε συλλήψεις

Τραυματισμός με μαχαίρι 34χρονου στην Πάφο

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε 34χρονος μετά από καυγά και τραυματισμό του με μαχαίρι.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου και τα υπό διερεύνηση στοιχεία δύο πρόσωπα ηλικίας 58 ετών και 34 ετών φέρονται να λογομάχησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή ο 58χρονος να τραυματίσει με μαχαίρι τον 34χρονο.
Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως αυτός έφερε τραύμα στον αγκώνα. Στην συνέχεια του έγινε συρραφή και κρατήθηκε για νοσηλεία.
Οι εξετάσεις για το επεισόδιο διερευνώνται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να συλληφθεί.