Στη σύλληψη του 61χρονου πρώην διευθυντή του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, μετά από καταγγελία για φερόμενη κατάχρηση χρηματικού ποσού 234.550 ευρώ.
 
Η υπόθεση καταγγέλθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη, μετά από έλεγχο στα λογιστικά βιβλία της εταιρείας, όπου εντοπίστηκε το έλλειμμα κατά την περίοδο 2017 – 2020.
 
Εναντίον του 61χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε σήμερα το απόγευμα και ο ύποπτος οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση, σε σχέση με υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της κλοπής από αξιωματούχο εταιρείας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες .
 
Σημειώνεται ότι ο 61χρονος έχει αποχωρήσει εδώ και μήνες από τη θέση του διευθυντή του Παττίχειου Δημοτικού Θεάτρου, μετά τον αρχικό εντοπισμό ελλείμματος χρηματικού ποσού περίπου 10 χιλιάδων ευρώ, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αναπλήρωσης της θέσης.

Ο ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ