Στη σύλληψη 53χρονης γυναίκας προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό σε σχέση με φωτιά τις σε μπυραρία που τέθηκε κακόβουλα χθες το πρωί, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές 5 χιλιάδων ευρώ .
Η σύλληψη της ύποπτης έγινε μετά την εξασφάλιση μαρτυρίας εναντίον της
Σύμφωνα με την αστυνομία, η 53χρονη φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και σε θεληματική της κατάθεση, ανέφερε πως έχει προσωπικές διαφορές με τον 60χρονο ιδιοκτήτη της μπυραρίας.
Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Πυρκαγιές σε κτήρια στη Λευκωσία και Λάρνακα

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Γιώρκειο, που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, δίπλα από το Υπουργείο Υγείας, τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο εγκαταλελειμμένο μέρος του κτιρίου και όχι στον χώρο του Υπουργείου Υγείας.
Η πυρκαγιά κατέκαυσε άχρηστα υλικά, όπως πόρτες, χαρτιά και άλλα οικοδομικά υλικά, που στοιβαχτήκαν σε σωρούς και ένα μεγάλο μέρος του τρίτου ορόφου υπέστη ζημιές. Έγινε έρευνα στο κτίριο για εγκλωβισμένα άτομα, χωρίς ευτυχώς οποιονδήποτε εντοπισμό.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Αστυνομία.

Πυρκαγιά η οποία ξέσπασε χθες το απόγευμα στη Λάρνακα προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε εγκαταλελειμμένο κτήριο του Τμήματος Αρχαιοτήτων.
Για την κατάσβεση της φωτιάς χρειάστηκε η παρέμβαση μελών της πυροσβεστικής υπηρεσίας με τρία οχήματα.
Διεξάγονται έρευνες για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς