Συνολικά έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, εναντίον δύο προσώπων, που συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για υποθέσεις διάρρηξης γραφείων, δύο υπεραγορών, ενός αρτοποιείου, ενός περιπτέρου και ενός εστιατορίου, που διαπράχθηκαν το βράδυ που πέρασε, στις περιοχές Κισσόνεργας και Λέμπας, στην Πάφο.

Από το γραφείο κλάπηκε ένα αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στη συνέχεια και παραλήφθηκε από μέλη της Αστυνομίας.

Από το εστιατόριο κλάπηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, η συρταριέρα της ταμειακής μηχανής και αναψυκτικά, από τις δύο υπεραγορές κλάπηκε αριθμός πακέτων τσιγάρων και καπνού και η συρταριέρα ταμειακής μηχανής της μίας υπεραγοράς, που περιείχε κέρματα και από το αρτοποιείο κλάπηκαν δύο πλαστικά κουτιά εισφορών με κέρματα. Από το περίπτερο δεν κλάπηκε οτιδήποτε, αφού οι φερόμενοι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή όταν ήχησε το σύστημα συναγερμού.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 35χρονου και 30χρονης, για τη διάπραξη των έξι διαρρήξεων και κλοπών. Αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά.