Δύο άτομα ηλικίας 26 και 38 ετών από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα μέλη της Δύναμης διενήργησαν έρευνα στην οικία 26χρονου στο Παραλίμνι, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ύψους 5.500 ευρώ, επιταγές αξίας 33.000 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερεις κροτίδες και κάνναβη συνολικού βάρους 270 γραμμαρίων. Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποίησε η Αστυνομία σε αποθήκη στη παρουσία 38χρονου στη περιοχή Φρενάρους – Βρυσούλλων, εντοπίστηκαν σύνεργα τα οποία χρησιμοποιούνται για την αποξήρανση κάνναβης και ποσότητα κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 38χρονου εντοπίστηκαν τα κλειδιά της αποθήκης και δύο ψαλίδια που είχαν ίχνη κάνναβης.

Ακόμη, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία τρίτου προσώπου, επίσης 38 ετών, στο Φρέναρος εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης βάρους 0,3 γραμμαρίων και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Τα τρία άτομα οδηγήθηκαν στα γραφεία της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο Παραλίμνι και για τους δύο πρώτους δηλαδή τον 26 και τον 38χρονο εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν.

Το τρίτο άτομο 38 ετών κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Οι δύο συλληφθέντες θα παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνούν το Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Αμμοχώστου.