Χειροπέδες σε 57χρονο πέρασε τη Δευτέρα η Αστυνομία στη Λεμεσό, σε σχέση με υπόθεση ρίψης πυροβολισμών εναντίον δυο κατοικιών, που σημειώθηκαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο.

Ο ύποπτος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο, κατά τη διερεύνηση της δεύτερης υπόθεσης, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος και συνελήφθη εκ νέου χθες, βάσει δικαστικού εντάλματος, μετά την εξασφάλιση επιστημονικής μαρτυρίας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 25 Απριλίου, ιδιοκτήτης υπό ανέγερσης κατοικίας, στη Λεμεσό, εντόπισε ζημιές σε δύο παράθυρα στην πρόσοψη της οικοδομής, που όπως διαφάνηκε προκλήθηκαν από πυροβολισμούς. Ζημιές από πυροβολισμούς προκλήθηκαν και σε κολώνες της οικοδομής.

Πυροβολισμοί ρίφθηκαν και στις 11 Ιουνίου, εναντίον κατοικίας ζεύγους στη Λεμεσό. Από τους πυροβολισμούς, τρεις βολίδες έπληξαν παράθυρο και κατέληξαν στο εσωτερικό του σπιτιού, ενώ τέταρτη βολίδα έπληξε τον τοίχο πάνω από την κύρια είσοδο της κατοικίας.

Την ίδια μέρα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 57χρονου υπόπτου, με δικαστικό ένταλμα, μετά από υποψίες που εγέρθηκαν εναντίον του, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, λόγω μη ικανοποιητικής μαρτυρίας.

Μετά από στοιχεία που πρόσφατα προέκυψαν και στη βάση επιστημονικής μαρτυρίας, εξασφαλίστηκε χθες νέο δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 57χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ