Άνδρας ηλικίας 48 ετών, κάτοικος Λάρνακας, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και συγκεκριμένα καταλύτες αυτοκινήτων, η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 200 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Μαΐου, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενήργησαν μέλη της Δύναμης σε αποθήκη στη Λάρνακα εντοπίστηκαν σε μεγάλες σακούλες δύο χιλιάδες καταλύτες διαφόρων αυτοκινήτων, η αξία των οποίων υπολογίζεται γύρω στις 200 χιλιάδες ευρώ.

Η έρευνα της Αστυνομίας διενεργήθηκε στο πλαίσιο των εξετάσεων σχετικά με διάφορες υποθέσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων, που καταγγέλθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Λάρνακα.

Ιδιοκτήτης της αποθήκης είναι κάτοικος Λάρνακας, ηλικίας 48 ετών, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι καταλύτες κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Ο 48χρονος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λάρνακας.