Άνδρας ηλικίας 38 ετών συνελήφθη στην Αγία Νάπα για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) εντόπισαν το απόγευμα της Παρασκευής 19 Μαΐου, άντρα ηλικίας 38 ετών, σε χώρο στάθμευσης στην Αγία Νάπα, να τοποθετεί σε κάποια σημεία στο έδαφος, διάφορα αντικείμενα ενώ σε άλλο σημείο θεάθηκε να παραλαμβάνει κάτι από το έδαφος.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν τον άνδρα και κατά τον σωματικό έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 2 γραμμάρια κάνναβης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα».

Προστίθεται ότι «ακολούθησε έρευνα στο χώρο όπου θεάθηκε ο 38χρονος να τοποθετεί στο έδαφος αντικείμενα και εντοπίστηκε μια νάιλον τσάντα, η οποία περιείχε 8 νάιλον συσκευασίες με φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 8 γραμμαρίων και επτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων».

Ακόμα στον ίδιο χώρο «εντοπίστηκε δεύτερη νάιλον τσάντα που περιείχε 23 νάιλον συσκευασίες με φυτική ύλη κάνναβης συνολικού βάρους 23 γραμμαρίων, οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 16 χάπια MDMA (ecstasy), καθώς και 10 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 5 γραμμάρια άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη».

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ ο 38χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης έξι ημερών.

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.