Στη σύλληψη 37χρονου, όπως και των γονιών του, ηλικίας 65 και 68, προχώρησαν χθες βράδυ τα μέλη της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν συνολικά 669 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί της ΥΚΑΝ αξιολογώντας πληροφορία μετέβησαν σπίτι του 37χρονου για έρευνα, στα Πολεμίδια. Στη θέα των αστυνομικών ο 37χρονος τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε σε διπλανό υποστατικό. Μέλη της ΥΚΑΝ τον ακολούθησαν, αλλά ο ύποπτος κατάφερε να διαφύγει.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από έρευνα που έγινε στο διπλανό υποστατικό, όπου είχε καταφύγει ο 37χρονος, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 647 γραμμαρίων, εντοπίστηκε σε φούρνο στην αυλή.

Στο σπίτι όπου διαμένει με τους γονείς τους εντοπίστηκαν επίσης 22 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας. Οι γονείς του συνελήφθησαν, ενώ λίγο αργότερα ο 37χρονος μετέβη στην αστυνομία Λεμεσού, όπου και παραδόθηκε.

Σήμερα, ο 37χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών. Οι γονείς του 37χρονου αφέθηκαν ελεύθεροι.