Υπόθεση εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 37 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στην κατοικία του υπόπτου ανευρέθηκαν μετά από έρευνα από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, ποσότητες κάνναβης και ρητίνης κάνναβης, βάρους 59 και 65 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Η έρευνα στην κατοικία του υπόπτου διεξήχθη χθες το βράδυ, με δικαστικό ένταλμα, μετά από στοιχεία που προέκυψαν για την εισαγωγή μέσω ταχυδρομείου, ποσότητας κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στις 10 Ιουνίου συγκεκριμένα, από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων, σε πακέτο που στάλθηκε από το εξωτερικό και αφίχθηκε σε ταχυδρομείο στη Λευκωσία, ανευρέθηκαν σε συσκευασία, δύο σακουλάκια που περιείχαν συνολικά 17 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Ενημερώθηκε σχετικά η ΥΚΑΝ και αφού στο ταχυδρομικό πακέτο αναγραφόταν ως παραλήπτης ο 37χρονος ύποπτος, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας της κατοικίας και υποστατικών του στη Λεμεσό.

Λίγο πριν τις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα στην κατοικία και υποστατικά του υπόπτου, παρουσία του ιδίου, κατά την οποία εντόπισαν στην κατοικία ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 59 γραμμαρίων, μέσα σε τρεις συσκευασίες, και ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους 65 γραμμαρίων, μέσα σε μία συσκευασία. Εντόπισαν επίσης ένα σπαστήρα, ο οποίος περιείχε ίχνη κάνναβης.

Μετά και τον εντοπισμό των ναρκωτικών, τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 37χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.