Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 25χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες σε σχέση με την επίθεση και τον τραυματισμό 30χρονου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία από τον 30χρονο, ενώ ο ίδιος και η σύζυγός του κινούνταν με το αυτοκίνητό τους σε δρόμο της Λεμεσού, δεύτερο αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία τους, αναγκάζοντάς τους να σταματήσουν.

Από το δεύτερο όχημα εξήλθαν τρία πρόσωπα, τα οποία πλησίασαν τον 30χρονο και αφού τον κτύπησαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.                                                                                                                                                                                                                                                   

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάφορα τραύματα στο κεφάλι, μεταξύ των οποίων επισκληρίδιο αιμάτωμα, κεφαλαιμάτωμα και κάταγμα μετωπιαίου οστού. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.                                                                                   

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 25χρονου ομοεθνή του, ο οποίος συνελήφθη χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Το δικαστήριο, όπου οδηγήθηκε ο ύποπτος το πρωί, διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.