Χειροπέδες σε 16χρονο και 21χρονο πέρασε η Αστυνομία σε σχέση με τη χθεσινή ληστεία σε αρτοποιείο στη Γερμασόγεια, με τον πρώτο να παραδέχεται εμπλοκή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο νέοι, που έμοιαζαν με την περιγραφή που δόθηκε για τους δράστες της χθεσινής ληστείας, εντοπίστηκαν σε όχημα το οποίο ανακόπηκε στις 23:10 για έλεγχο, στην οδό Κολωνακίου. Στην κατοχή του 16χρονου εντοπίστηκε μια τσάντα που περιείχε ένα κατσαβίδι και ένα φορητό ηχείο, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Οι δυο συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, ενώ διαπιστώθηκε ότι η τσάντα ήταν πανομοιότυπη με την τσάντα που κρατούσε ένας από τους δράστες της ληστείας.

Οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος, ο 16χρονος φέρεται να εμπλέκει τον εαυτό του στη ληστεία κατά την οποία δυο κουκουλοφόροι παραβίασαν με σωματική βία τη γυάλινη είσοδο, απείλησαν την υπάλληλο με ρόπαλο και μαχαίρι και απέσπασαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον και του 21χρονου, ενώ αναζητείται και το τρίτο πρόσωπο, που διαπιστώθηκε ότι ανέμενε τους δράστες έξω από το αρτοποιείο.