Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομία Λεμεσού σε σχέση με συμπλοκή που σημειώθηκε και είχε ως αποτέλεσμα το τραυματισμό ενός από αυτούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία η συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 7.00 χθες βράδυ σε κουρείο στην οδό Ανεξαρτησίας. Ο καυγάς μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην περιοχή της βιβλιοθήκης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός 20χρονου. Το θύμα εντόπισαν αιμόφυρτο μέλη της Αστυνομίας που κλήθηκαν στη σκηνή για να επιβάλλουν την τάξη και το οποίο υπέδειξε ως δράστη ομοεθνή του.

Ο 20χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι.  Η κατάσταση της υγείας του, αν και σοβαρή, κρίνεται εκτός κινδύνου. 

Μετά από έρευνες και ανακρίσεις, τα μέλη της αστυνομίας προέβησαν στη σύλληψη του θύματος και δύο ομοεθνών του ηλικίας 24 και 21 ετών. Οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.