Στη σύλληψη 37χρονου στη Λάρνακα στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν γύρω στα 800 γραμμάρια κάνναβης και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, χρηματικό ποσό πυροτεχνήματα και κροτίδες προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Νωρίς χθες το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο τον 37χρονο, ενώ έφευγε από το περιβόλι του και σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του, τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 204 γραμμάρια κάνναβης, τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 78 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 1,860 ευρώ.
Ακολούθως, έγινε έρευνα στο περιβόλι, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ένα θαμμένο πλαστικό βαρέλι που περιείχε 594 γραμμάρια κάνναβης, 50 γραμμάρια κοκαΐνης, 17 κροτίδες και 25 πυροτεχνήματα, καθώς και ένα φυτό κάνναβης, ύψους 90 εκατοστών.

Εξάλλου τη σύλληψη 18χρονου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό.
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε, όμως στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 4,725 ευρώ, σπόροι κάνναβης, 15 γραμμάρια κάνναβης και 10 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας.