«Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς, αλλά να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια!», τονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου

Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη καθώς με όσο κουράγιο της έχει απομείνει μετά τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους στέλνει το δικό της μήνυμα για τον τερματισμό της βίας.

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου», λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha. «Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς, αλλά να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια!», τονίζει ακόμη η μητέρα του Άλκη. 

 Δεν έχω μίσος για κανέναν», είπε ο παππούς του Άλκη

 Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο παππούς του 19χρονου ο οποίος δήλωσε πως «δεν έχω μίσος για κανέναν». «Η παιδεία ξεκινάει από το σχολείο. Ξέρετε τι παιδί ήταν ο Άλκης; Ήρθε δύο μέρες πριν το περιστατικό με τον πατέρα να με δει και κάθισε εκεί πέρα και μου λέει, ‘παππού βρήκα ένα γατάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας που νιαούριζε και το πήρα’», επεσήμανε ακόμη.

«Τέτοιο παιδί ήταν. Πήρε το γατάκι για να το σώσει. Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, που ανέθρεψα, και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τους πατεράδες αυτών των παιδιών – είναι υπερήφανοι;», συμπλήρωσε

Ο παππούς του αδικοχαμένου 19χρονου, που υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια στη χωροφυλακή, όταν ερωτάται για τα συναισθήματα που τρέφει για τους δολοφόνους του εγγονού, εκπλήσσει με την απάντηση του. «Δεν έχω μίσος για κανέναν. Όλοι πρέπει να δείξουμε αγάπη στον άνθρωπο. Δεν ξέρω τι να πω. Βλέπω την κοινωνία να έχει στραβώσει. Κάτι πρέπει να αλλάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Πρώτο θέμα