Η πετόσφαιρα είναι ένα από τα αθλήματα στην Κύπρο το οποίο παραμένει σε απραξία. Για το γεγονός αυτό μίλησε στον ραδιοσταθμό μας ο team manager της πετοσφαιρικής Νέας Σαλαμίνας, Νικόλας Νικολάου.

Παρά το γεγονός ότι ο Υπουργός Υγείας έδωσε το “πράσινο φως” για να επαναρχίσουν οι προπονήσεις στην πετόσφαιρα, νοουμένου ότι αυτές θα γίνονται σε ανοικτό χώρο και με την παρουσία μέχρι δέκα ατόμων, ο κ. Νικολάου μας εξήγησε ότι λόγο της φύσης του αθλήματος αυτό είναι αδύνατον.

Ως εκ τούτου οι πετοσφαιριστές στην χώρα μας, ανεξαρτήτου ηλικίας, παραμένουν στο περίμενε για το πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ο Νικόλας Νικολάου πρόσθεσε ότι πολύ σημαντική ημερομηνία για το άθλημα είναι η 30η Μαίου όπου η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση, όπου αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του αθλήματος.

Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί πολύ πιθανόν να ανακοινωθούν και πρωταθλητές στα εγχώρια πρωταθλήματα πετόσφαιρας, κάτι που έγινε σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Κωνσταντίνος Νικολάου