Στο Μαυροβούνιο βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, για τον τελευταίο της αγώνας στη φάση των ομίλων του Nations League.

Αύριο στις 21:45 θα αγωνιστεί στο Στάδιο Gradski στην Ποντγκόριτσα με την Εθνική Μαυροβουνίου και έχει ως στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, μετά την πρώτη νίκη στη διοργάνωση επί του Λουξεμβούργου. Το Μαυροβούνιο με νίκη τερματίζει πρώτο και ανεβαίνει στη Β’ Κατηγορία, όμως, κίνητρα έχει και η δική μας η Εθνική, η οποία σε περίπτωση νίκης, είναι πιθανόν να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου.

Το Μαυροβούνιο έχει 10 βαθμούς, το Λουξεμβούργο 9, το Αζερμπαϊτζάν 5 και η Κύπρος 4. Στον άλλο αυριανό αγώνα του ομίλου, το Λουξεμβούργο υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί απόψε στις 20:00 με προπόνηση στο Στάδιο όπου θα γίνει ο αγώνας, ενώ θα προηγηθεί στις 19:30 η συνέντευξη τύπου του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Γιόχαν Βάλεμ.

Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα δεν υπολογίζονται οι Μηνάς Αντωνίου και Μάριος Ηλία που συμπλήρωσαν κάρτες καθώς και ο Δημήτρης Χριστοφή.

Τον αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Ισραηλινός Eitan Shmuelevitz.