Η ΚΟΕΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Prestige Group Εφήβων Νεανίδων που διεξάγονται στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στη Λευκωσία. Ξεχωρίζει το γεγονός ότι η 15χρονη Αιμιλία Κολοκοτρώνη πέτυχε Παγκύπριο ρεκόρ στη Σφύρα Νεανίδων με βάρος 4 κιλά με βολή στα 55.00 μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ:

Πολύ καλές επιδόσεις επιφύλαξε η πρώτη ημέρα των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων Prestige Group Εφήβων Νεανίδων που διοργάνωσε η ΚΟΕΑΣ στο Εθνικό Στάδιο Στίβου στη Λευκωσία.

Η Αιμιλία Κολοκοτρώνη ύστερα από το Παγκύπριο Ρεκόρ που πέτυχε την περασμένη βδομάδα στη Σφύρα Κορασίδων με βάρος 3 κιλά, είναι κάτοχος πλέον και του αντίστοιχου ρεκόρ με βάρος 4 κιλά με βολή στα 55.00 μέτρα.

Η πανδημία του Κορονοιού που περιόρισε την αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών δεν επηρέασε σημαντικά την πρόοδο των αθλητών αφού σημειώθηκαν αρκετές ατομικές επιδόσεις που στέλνουν ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον του αθλήματος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΗΜΕΡΑΣ U20

Παράλληλα με τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα διεξήχθηκε και Παγκύπρια Ημερίδα στίβου με σημαντικές επιδόσεις και τα ακόλουθα αποτελέσματα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ 28.07.2020