Την Κυπριακή Δικαιοσύνη θα έχει να αντιμετωπίσει 41χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί σε περιοχή που εμπίπτει στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων και την Παρασκευή παραδόθηκε στην Αστυνομία Κύπρου, σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών ουσιών βάρους 22 κιλών.

Ο 41χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα,1 από την Αστυνομία των ΒΒ, στις 7 Οκτωβρίου, όταν εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους έξι κιλών. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας Κύπρου, για διενέργεια έρευνας στο διαμέρισμα, στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν και κατάσχεσαν δύο ταξιδιωτικές βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 16 κιλών περίπου.

Μετά από ακροαματική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις Βρετανικές Βάσεις, αποφασίστηκε όπως η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων παραδώσει τον 41χρονο στην Αστυνομία Κύπρου, για συνέχιση της διερεύνησης της υπόθεσης.

Νωρίς σήμερα το απόγευμα ο 41χρονος παραδόθηκε σε μέλη της ΥΚΑΝ, τα οποία τον συνέλαβαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος και ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ